eMag

Доставката на продукти, които не включват едра бяла техника, мебели или гуми и джанти, е безплатна за всяка поръчка на или над 70 лв. (с ДДС). Тази стойност се отнася само за продукти, предлагани от eMAG, като от нея се изключват продуктите от тип „едра бяла техника“, мебели, гуми или джанти.
Цената на доставката на поръчка, съдържаща стоки, предлагани от eMAG на стойност под 70 лв. (с ДДС) е 4,99 лв.
Таксата за уредите, които са част от „едра бяла техника“ е 14,99 лв.
Таксата за доставка на различни видове мебели е както следва и е за една поръчка независимо колко продукта от тези категории има в нея:
– Категория „Рафтове, Офис столове, Столове“: 7,99 лв.
– Категория: Градинска мебел, Комплекти градински мебели, Градински столове и шезлонги, Градински маси, Хамаци и Люлки, Градински дивани и фотьойли, Градински къщи – 14,99 лв.
– Категория: Обзавеждане за дневна и офис, Комплекти мебели, Дивани, Библиотеки, Офис бюра, Маси за всекидневна Deleted, Стоящи закачалки, Мебели за чакалня Deleted, Нощни шкафчета, Шкафове за обувки, Обзавеждане за спалня, Спални Deleted, Легла, Гардероби и шкафове, Скринове, Други мебели за спалня, Младежки мебели, Фотьойли, Тоалетки, Аксесоари за маси и столове, Преградни стени и паравани, Специализирано обзавеждане, Обзавеждане за кухня, Мебелни конзоли, Матраци и протектори, Матраци, Подматрачни рамки, Интериорни стълби – 14,99 лв.
Цената на доставката за следните продукти, предлагани от eMAG: гуми и джанти от подкатегория „Гуми и джанти“ е 5 лв. за Поръчка, независимо от броя на гумите и/или джантите в нея и независимо от стойността на поръчката.

  • Всички намаления
  • Промо кодове
  • Изтекли